Nyheder fra viceværten

Ved nødstilfælde som eksempelvis vandskade eller lignende kontaktes Cura VVS på 31 470 470.
Ved stoppet afløb kontaktes kontaktes Kloagger på 53 532 244.
Ved El problemer kontaktes Claus Dalsgaard El på 28 446 666.
Ved mistet nøgle eller dør/låse problemer kontaktes Dansk Dørsikring på 40 324 301.

Der har været udført vedligeholdelsesarbejde på varmesystemet i løbet af sommeren, følg derfor nedenstående vejledning når varmesæsonen starter:
Når fyringssæsonen begynder, vil du muligvis kunne opleve at du mangler varme på din radiator, især hvis du bor øverst.
Grunden er sandsynligvis ”luft i radiator systemet” fordi vi har brugt sommeren til at skifte defekte ventiler på hovedstrengen, og montere ekstra ventiler for at kunne lukke af for vandet i sektioner. I den forbindelse har det været nødvendigt at tømme hele systemet for vand, og der vil derfor kunne forekomme luft i radiatorer ved opstart.
Du skal blot lufte din radiator ud, måske gentagne gange, ved at løsne ”luftskruen forsigtigt” mens du holder en skål under. Luk ventilen igen når der strømmer vand ud af hullet. Hvis du har problemer med at udføre opgaven, kan du henvende dig til mig på 2965 3010. Men prøv først selv så jeg ikke skal rundt i 138 lejligheder.
Du kan opleve at have en radiator uden ”luftskrue”. Hvis det er tilfældet, skal vi have en VVS til at udføre opgaven. Ring ligeledes til mig først, så jeg kan koordinere det med vores VVS.

Viceværten